Uitzicht, historie, familie en lekker eten.

Bij ons draait alles om de rijke historie van de locatie, het adembenemende uitzicht, het creëren van een warm familiegevoel en het serveren van overheerlijk eten. Gelegen op het hoogste kopje van Bloemendaal, in de nabijheid van de prachtige Kennemerduinen, nodigen wij je uit om te genieten van onze verrukkelijke pannenkoeken, verrassende lunch trio's, smaakvolle salades en malse saté. Als echt familierestaurant is familie ook wat bij ons centraal staat. Jong en oud, klein en groot. Lowietje Bloemendaal is een fijne plek voor iedereen.

Evenement of feestje met een groep?

Feestjes zijn ook helemaal ons ding bij Lowietje Bloemendaal. Heb je iets te vieren? Dan vieren wij graag met je mee! Of het nu een babyshower, high tea, borrel, diner of kinderfeestje is, bij ons is alles mogelijk. Kom gerust vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden of loop eens gezellig bij ons binnen. We kijken ernaar uit om je spoedig te verwelkomen en er samen een onvergetelijke dag van te maken!
Of je nu langskomt voor een lunch, diner of een overheerlijke pannenkoek, je bent op elk moment van de dag van harte welkom. Of je nu plaatsneemt op ons zonnige terras of in ons knusse interieur, je zult aangenaam verrast worden.