Gezelschappen

Voor een diner, kinderpartijtje, borrel, babyshower, high tea of een bedrijfsfeestje ben je bij Lowietje Bloemendaal van harte welkom. Wij denken graag met je mee om tot een invulling te komen die het beste aansluit bij jullie wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Direct gelegen in de groene omgeving en een fantastisch uitzicht maken onze locatie extra aantrekkelijk. Daarnaast is Lowietje Bloemendaal vanaf 40 personen ook mogelijk om privé af te huren. Mail voor de mogelijkheden naar info@lowietjebloemendaal.nl of maak een afspraak en kom eens bij ons langs!

Kinderfeestjes

Verjaardag, partijtje of andere mijlpaal? Het feestje van je kind kan je perfect vieren bij Lowietje Bloemendaal. Een pannenkoekenfeest, kinder high tea of thema feestje, bij ons is het allemaal mogelijk!

Borrel

Een borrel met jouw eigen gezelschap en uniek uitzicht op de Kennemerduinen? Lowietje Bloemendaal is uiterst geschikt voor borrels en feestjes met je eigen gezelschap. Wij verzorgen de hapjes en de drankjes, samen verzorgen we de gezelligheid!

Diner

Samen pannenkoeken eten of een drie gangen menu, of gewoon lekker een combinatie? Tuurlijk kan dat! Gezellig eten met de hele familie of met je vrienden. Wij denken graag mee in de mogelijkheden om jullie een fantastische avond te laten beleven.